• Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Ponedeljak - Petak od 9:00h do 17:00h

O NAMA

Image

Panteh distribution doo je kompanija specijalizovana za trgovinu na veliko i deluje kao glavni partner slovenačke kompanije Panteh čije interese zastupa na teritoriji Republike Srbije.

Osnovana je posle dugogodišnjeg rada u branši, tokom kojeg je odgovornim odnosom prema partnerima razvijena mreža i jaki kontakti sa inostranim i domaćim dobavljačima.

Kompanija Panteh se bavi distribucijom proizvoda visokog kvaliteta, proverenih i potvrđenih brendova, uglavnom iz oblasti informacionih i korisničnih tehnologija, ali i iz srodnih tehnoloških segmenata.

Cilj našeg poslovanja pored vrhunske usluge i olakšavanja svakodnevnog života naših kupaca, je svakako i postavljanje novih standarda u trgovini i partnerskom poslovanju. Na tržište plasiramo isključivo kvalitetne proizvode koji će korisnicima pružiti vrhunsko zadovoljstvo i visoku pouzdanost u radu. 

Pored toga, kao društveno odgovorna kompanija, učestvujemo i u pobaljšavanju uslova kako u branši tako i van nje, ali i u pružanju podrške različitim segmentima, oblastima i kategorijama društva, bez čega bi bio nezamisliv naš koncept poslovanja koji se zasniva na kvalitetu, poslovnoj etici i kulturi.